top of page

Coaching

Wil je wel eens verder kijken dan jouw grenzen en verdieping

ervaren van kennis en kunde? Wil je weten wat jouw Kern

kwaliteit is en hoe je die nog beter kunt ontwikkelen?

Wil jij jezelf en jouw omgeving beter managen op werk gezin of relatie dating niveau?

 

Werkwijze:
We gaan jouw doelstellingen transparant maken aan de hand van

een analyse en interventie. Tevens gaan we een check maken van

jouw fysieke en emotionele weerbaarheid jouw inzicht om jouw doel te behalen en 

hoe je dit allemaal aanpakt .

Dat kan op alle levensgebieden zijn.

Door maatwerk en veel ervaringen op mijn werkgebied leidt dit altijd naar jouw succes!

Vervolgens krijgen wij door die uitslag inzicht waar we aan mogen werken.

Ik werk met je via verschillende invalshoeken via een tiental

ontwikkelingsmodellen.die resultaatgericht zijn.

 

Ik leer je om dit proces met daadkracht compassie

en humor te doorlopen.

Tijdens de intake kijken we of het klikt en bekijken de duur van het traject.

Een van de voorwaarden om te slagen blijkt toch altijd wel jouw inspanning  

samen sterk
eerste hulp

Nieuwe processen en werken met nieuwe patronen waaronder de emo-pincode vraagt inzet en daadkracht. Om het tot een natuurlijk proces te laten worden is zeker van belang dat jij ook jouw huiswerk doet. Het is natuurlijk wel zo dat ik tussen de coaching er voor je ben om je te steunen op fysiek en mentaal niveau.

Resultaat:


Een van de voorwaarden om te slagen blijkt toch altijd wel de inspanning van de client.

 

Nieuwe processen en werken met nieuwe patronen waaronder de emo-pincode vraagt inzet en daadkracht. Om het tot een natuurlijk proces te laten worden is zeker van belang dat jij ook jouw huiswerk doet

 

Tussen de coaching ben ik  er voor je  om je te steunen op fysiek en mentaal niveau

 Resultaat:

 

Meer plezier in je privé en in je werk en meer energie. Door inzet expertise en tevens vitaal scan en de begeleiding op maat.

 

Door de emo –pincode kun je autonoom met jouw uitdaging aan de slag. Je krijgt daardoor inzicht waarom bewust of onbewust saboteert. Daarna maken we een werkplan en een Emo Pincode-schema. In een consult vertellen we meer hierover. Onze methodiek werkt op maat en wordt toegesneden op jouw profiel. De emo-pincode is een techniek die zelfs een  kind ook kan gebruiken, wanneer en waar het maar wil.

Analyse bewuste en onbewuste blokkades


We gaan met je aan de slag door te kijken wat je voelt en denkt.

Onze methode analyseert bewuste en onbewuste blokkades.

 

We halen hiermee boven wat jou belemmert. Je gaat je weer goed voelen en je kunt alles uit jezelf halen wat nodig is om te slagen. De prestaties verbeteren, zowel op sociaal als op werkniveau. Alle vaardigheden en mogelijkheden die je in je hebt worden vrijgemaakt. The sky is the limit.

Paar Laughing at the Beach
95423322_228344791729532_339149059422735

Ervaringen

.

“Beste Katinka,
Ik wil jou nogmaals extra bedanken voor jou professionele ingreep. Ik denk veel positiefs over en verwacht veel van de volgende sessie. Jou manier van werken vindt ik steeds opmerkelijk, vol empathie en gezond verstand. Het heeft een positieve impact op mij gehad en ik blijf overtuigd dat vele mensen baat kunnen hebben bij jou manier van werken. Het is niet de eerste keer dat ik kom, maar steeds voel ik dat je altijd iets opheldert. Ik veronderstel dat sommige mensen het moeilijkheden om de alternatieven die je mentaal opent als mogelijk te aanvaarden. Het leven is tegenwoordig overal een zoektocht en je geeft ze dan toch wel een brede waaier mee als doorsnee normaliter gewend is en dat vindt ik ook heel fijn.
Dank voor je medewerking.”
Stephan Lourincin (ING België)

 

“Met mij is alles OK. In de laatste jaren is er veel gebeurd. Jij hebt mij daar een enorme impuls in gegeven. Daarnaast heb ik door jou aanpak een terugblik in mij leven gemaakt waardoor ik een aantal ervaringen heb getraceerd. Zo ben ik niet meer bang voor honden en ander zaken zijn opgelost. Vervolgens heb je aangegeven hoe ik ervaringen uit het verleden kon accepteren en neutraliseren in mij bestaan.
En mijn eigenwaarde is enorm gegroeid. Hierdoor kon ik volledig openstaan voor mijn omgeving en toekomstige plannen. Sindsdien ben ik in staat om mijn plannen te realiseren en vee succes te hebben in relatie mijn werk en mijn coaching van atleten. Ik heb `the art of assistence` kunnen waar maken naar mijn geliefden, en collega’s en ook de professioneel atleten die ik coach.
Ik kan jou en je team aan iedereen aan bevelen!”
Lex Eck van der Sluys onderzoeker/ trainer atleten

“Door de coaching kan ik als advocate de stress en hoge werkdruk aan. Ik kan dankzij de adviezen ook vitaal blijven door het maatadvies en de praktijkgerichte coaching.
N.N. (Advocate) 38 jaar

 

“Door deze coaching kan ik vlak voor een belangrijke meeting in top staat functioneren en straal veel daadkracht en authenticiteit uit.”

Sem voster 39 jaar 

 

“Last van mijn bijnieren (vooral in bed), dat is helemaal over. Mijn spierenergie is VEEL BETER geworden. Ik ben ook minder angstig de laatse tijd, ik voel me zeker minder angstig en ik voel me meer OK. Voorheen had ik weinig energie, snel moe bijna niet meer kunnen lopen na de behandeling voor het eerst weer kunnen lopen sinds 30 jaar weer kunnen fietsen lopen ongeveer 3 km voorheen 50 meter. Ik kan weer dansen. Ik ben allerlei reguliere artsenspecialisten weten niet veel meer te doen dan medicijnen voor te schrijven. Ik voel me zekerder, meer zelfvertrouwen kan beter voor mezelf opkomen, minder angstig minder verlegen.”
klacht: myasthenie gravis Mevr Marja Ba

 

“Door de coaching kan ik als advocate de stress en hoge werkdruk aan. Ik kan dankzij de adviezen ook vitaal blijven door het maatadvies en de praktijkgerichte coaching.
N.N. (Advocate) 40 jaar 

Door deze coaching kan ik vlak voor een belangrijke meeting in top staat functioneren en straal veel daadkracht en authenticiteit uit.”


S. Vosters (Verzekeringen

De  nieuwste ervaringen via Zoom 

‘Wat heb jij mij een waanzinnig mooi inzicht gegeven wat mooi en ik kan hier ook echt wat mee.

Sylvia van Mil

 

‘Echt, soms zie je het niet meer van jezelf, maar Katinka legde haarfijn bloot waar ik ik eigenlijk naar hunker en waarom ik steeds in mijn relatie dezelfde fouten maak.

 Ze gaf mij echt een zetje in mijn rug om toch dit patroon aan te pakken en echt naar mijzelf te gaan kijken.

 En ja hoor, ik kan niet anders zeggen dat ik direct haar tips kon toepassen. Super praktisch’ en heel toepasbaar

riemke visser – leerkracht

 

‘Katinka heeft compassie en inzicht. Beetje confronterend, maar ook geweldig ze geeft tegelijkertijd ook heel veel krachtbronnen mee om verder te gaan. Want je hebt soms die spiegel nodig om te zien wat je aan het doen bent en ze begrijpt mij echt. En ook daar helpt ze mee. Ongelooflijk wat zo’n gesprek mij al gegeven heeft.

Wat een lieve warmte en wat een steun is dit geweest

Ik ben blij dat ik gebeld heb.

 Nico ter Baak financieel beheer

k heb gewerkt aan mijn eigenwaarde.

Ik vond de extra oefeningen heel fijn.

De training vond ik geestverruimend en ook intensief en heeft aan mijn verwachtingen voldaan!

accommodatie prima mooi zwembad.

Ochtends samen eten en middags samen eten prima avonds vrij ook fijn.

P T te Dordrecht .

 

Ik vond de training heel fijn de combinatie Training en middags vakantie om alles te laten bezinken vond ik ook heel fijn..

De stof was intensief maar doordat het praktisch werd gemaakt kon ik het toepassen.

ik heb een hele mooie doorbraak gehad.

Het bellermede mij om schuldeloos gelukkig te zijn.

Na de training heb ik er geen last meer van gehad!

Villa was heerlijk de omgeving ook.

Kortom een echte aanrader!

 

SNS – SCOTMARINE – MAVIM – PALAS ATHENA – NS – ING

 

“Ik was jaren geleden al klant van Katinka als General Manager en reisde veel. Ik had soms even feedback nodig van een deskundig en neutraal persoon. Door deze coaching kon ik de acute stress door de technieken, aangereikt via deze coaching, beheersen en kon ik weer vitaal en helder over op mijn klanten en personeel. Katinka heeft samen met mij nadat ik noodgedwongen gestopt ben met mijn bedrijf en ik een burn out terecht kwam,  mij via een prachtig outplacement traject op de juiste plek kunnen plaatsen waar ik al mijn talenten gebruik en meer zin kan geven aan mijn echt missie en talenten.
Ik ben weer heerlijk aan het werk  ik ken mijn grenzen nu beter en weet wat ik kan wil en waar ik het voor doe.”
Christa Falhaber (ondernemer voorheen General Manager Scot Marin)

 

“Mijn ervaringen met de methoden zijn verbluffend. Ik merk echt dat je veranderd en je weet ook waar je sabotage liggen. De techniek is snel en geeft veel inzichten, daar er ook met medicatie gewerkt wordt, voel ik me ook veel fitter dan ooit, en ben een volledig anders mens geworden. Ook stressmanagement wat voorheen een opgave was is enorm verbeterd.”
Hr R. Suttorp (financieel adviseur OFA

 

 

 

 

 

 

 

“Ik ben door deze coaching een betere ondernemer geworden accuraat vitaal en vol zelfvertrouwen in mijn kennis en kunde. Ik kwam tevens met een fysieke klacht en dat is tevens via de persoonlijke coaching en supplementadvies weer helemaal in topstaat!”
Mevr J. Kleinwolterink (ondernemer)

 

 

 

Mijn ervaring met de coaching is dat ik erg onzeker was naar andere mensen toe. Ik maakte me druk hoe ik over kwam. Ik ben ook vaak overspannen geweest. Door de coaching weet ik waar ik de fout in zou kunnen gaan. En daar door kan ik het ook voorkomen. Ik ben een gelukkiger en blijer mens geworden wat ik zelf nooit heb durven dromen, gezien mijn ervaringen in het verleden waar ik alleen maar gebruikt weert door mensen. Maar dat laat ik nooit meer toe! Ik heb mijn eigenwaarde terug en kom voor mezelf op. Ik ben dankbaar voor deze methode die ook mij heft kunnen helpen en dat in zo´n kort termijn. Het is nu drie maanden geleden en ik voel me nog steeds zo!“
Mevr Elly Lourens (beveiligingsbeamte)

 

“Katinka heeft als een ware coach mij geholpen mijzelf en mijn zelfvertrouwen terug te vinden. Ze werkt intuïtief en onconventioneel maar toch heel systematisch alle levensaspecten af om een optimale genezing en zelfgevoel te creëren met als resultaat en gelukkig mens.”
Bernt Davidson (ING)

 

 

“Beste Katinka,
Ik wil jou nogmaals extra bedanken voor jou professionele ingreep. Ik denk veel positiefs over en verwacht veel van de volgende sessie. Jou manier van werken vindt ik steeds opmerkelijk, vol empathie en gezond verstand. Het heeft een positieve impact op mij gehad en ik blijf overtuigd dat vele mensen baat kunnen hebben bij jou manier van werken. Het is niet de eerste keer dat ik kom, maar steeds voel ik dat je altijd iets opheldert. Ik veronderstel dat sommige mensen het moeilijkheden om de alternatieven die je mentaal opent als mogelijk te aanvaarden. Het leven is tegenwoordig overal een zoektocht en je geeft ze dan toch wel een brede waaier mee als doorsnee normaliter gewend is en dat vindt ik ook heel fijn.
Dank voor je medewerking.”
Stephan Lourincin (ING België)

 

“Met mij is alles OK. In de laatste jaren is er veel gebeurd. Jij hebt mij daar een enorme impuls in gegeven. Daarnaast heb ik door jou aanpak een terugblik in mij leven gemaakt waardoor ik een aantal ervaringen heb getraceerd. Zo ben ik niet meer bang voor honden en ander zaken zijn opgelost. Vervolgens heb je aangegeven hoe ik ervaringen uit het verleden kon accepteren en neutraliseren in mij bestaan.
En mijn eigenwaarde is enorm gegroeid. Hierdoor kon ik volledig openstaan voor mijn omgeving en toekomstige plannen. Sindsdien ben ik in staat om mijn plannen te realiseren en vee succes te hebben in relatie mijn werk en mijn coaching van atleten. Ik heb `the art of assistence` kunnen waar maken naar mijn geliefden, en collega’s en ook de professioneel atleten die ik coach.
Ik kan jou en je team aan iedereen aan bevelen!”
Lex Eck van der Sluys onderzoeker/ trainer atleten

 

“Last van mijn bijnieren (vooral in bed), dat is helemaal over. Mijn spierenergie is VEEL BETER geworden. Ik ben ook minder angstig de laatse tijd, ik voel me zeker minder angstig en ik voel me meer OK. Voorheen had ik weinig energie, snel moe bijna niet meer kunnen lopen na de behandeling voor het eerst weer kunnen lopen sinds 30 jaar weer kunnen fietsen lopen ongeveer 3 km voorheen 50 meter. Ik kan weer dansen. Ik ben allerlei reguliere artsenspecialisten weten niet veel meer te doen dan medicijnen voor te schrijven. Ik voel me zekerder, meer zelfvertrouwen kan beter voor mezelf opkomen, minder angstig minder verlegen.”
klacht: myasthenie gravis
Mevr Marja Bakker

 


S. Vosters (Verzekering en acquisitie)

lex eck van der sluis
106153908_274273424011565_48197158416896
joanne kleinwolterin
christa falhaber
robert Suthorp
sem vosters
rust
Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page