top of page
liefde
exclusief
Yoga Practice

ik hou van mij 

discreet
persoonlijke touch
liefde

Als je mij benadert maak ik een afspraak met jou, bij voorkeur bij jou thuis. Daar immers krijg ik een zo duidelijk mogelijk beeld van je en je  voelt u zich het meest op uw gemak. Dit is de basis voor een open en vertrouwelijk interview. Het doel van dit gesprek, dat ongeveer drie uur duurt, is om jou echt te leren kennen: wie ben je, hoe denk je, wat doe je, wat wil je hoe leef je…?

Hoe ga je om  verwachtingen. Ik vind het belangrijk dat er een echte verbinding tussen ons ontstaat. Ik ben immers degene die jouw privéleven binnenkomt en zeer persoonlijk voor jou aan de slag ga. Wederzijds vertrouwen is daarbij essentieel

                 De liefdes Hack 

EXCLUSIEF EN DISCREET

Je wilt niet met uw profiel op internet vanwege uw beroep, privacy of andere redenen, maar je wilt wel op discrete en vooral zeer zorgvuldige wijze in contact gebracht worden met een partner die op dezelfde wijze in het leven staat.,

PERSOONLIJKE TOUCH

Je  bent op zoek naar een levenspartner, maar wilt deze niet zoeken via het internet. Net als ik geloof je niet in de massaliteit en oppervlakkigheid van internetdating. Teveel gericht op onjuiste sentimenten.  Je bent op zoek naar een partner en u wilt daarin ook serieus investeren.

Je hebt waarschijnlijk al heel wat tinderdates achter de rug  zonder resultaat.

je hebt  niet gekregen  waar je naar op zoek bent..

WIE BEN IK?

Katinka Heres , de oprichter van Van Heres Consultancy sinds 1997 – Exclusieve Partner Search, is van huis uit Executive Nlp Trainer Psychosociaal/coach. Een vakgebied waarin ik jaren ervaring heb. Daarvoor was ik  Educational Manager  in het  bedrijfsleven en de medische  sector.

Ik ben begonnen om mensen therapeutische te helpen als trainer Coach maar merkte dat ik steeds meer mensen na een coaching traject ging helpen met Daten en imago styling met succes.

Daar ik mensen echt inzicht en Tools geef weten ze wat ze nodig hebben en welke man of vrouw bij ze past

Mijn werkwijze en resultaat kun je onder andere lezen in de revieuws en in mijn Blogs

https://www.heresvitaalbodymindsoulcoaching.com/post/hoe-kom-ik-aan-mijn-valentijn-oh-nee-hoe-kom-ik-bij-mij-zodat-jij-bij-mij-mag-komen

https://www.heresvitaalbodymindsoulcoaching.com/post/vindt-de-liefde-die-bij-jou-hoort

WERKWIJZE

Na het eerste gesprek stel ik een volstrekt anonieme profielschets van je op. Ik leg deze aan u voor en ga vervolgens, uiteraard alleen na uw schriftelijke goedkeuring, voor  je aan de slag.

Ik ga met jou kijken wat je al gedaan hebt en waar je aan mag werken .

Dat betekent soms dus Imago styling of een foto sessie.

Datt heeft al heel veel mensen aan een  partner geholpen.

Een uitgebreid profiel van jou wordt geplaatst op mijn website en indien gewenst, in zogenaamde omnibus advertenties in speciaal daarvoor geselecteerde media.

Uit ervaring weet ik dat hierop gemiddeld 16 reacties komen van mensen die interesse hebben in  jouw profiel. Ongeveer de helft van deze mensen wordt uitgenodigd om persoonlijk met mij kennis te komen maken.

Deze gesprekken nemen per kandidaat ruim twee uur in beslag.

Alleen als ik echt het gevoel heb dat een kandidaat mogelijk bij jou zou kunnen passen vertel ik meer over jou. Discretie is hierbij vanzelfsprekend.

Als de kandidaat aangeeft jou te willen ontmoeten maak ik van hem of haar een anonieme persoonsbeschrijving die ik aan jou voorleg. Het betreft meestal beschrijvingen van meerdere kandidaten tegelijkertijd.

EERSTE KENNISMAKING EN BEGELEIDING TIJDENS HET TRAJECT

 jij  bepaalt vervolgens met wie je nader kennis wilt maken. Meestal stel ik voor dat je de kandidaat spreekt op neutraal terrein voor een eerste kopje koffie, een wandeling of iets dat jullie beiden past. Deze introductie regel ik voor jou.

Het spreekt voor zich dat je gedurende het hele traject uitgebreid door mij op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van zaken.

DISCREET

Ik ga vanzelfsprekend discreet om met jouw gegevens.

Alles wat je mij vertelt, laat zien en met mij deelt is alleen van belang om jou in contact te brengen met een mogelijke partner die bij je past.

TOEGEWIJD

Gedurende het hele traject kunt u op mij rekenen. Dit begint met het maken van een profiel en gaat verder met het begeleiden bij het kennismaken en ontmoeten. Waar nodig coach ik u om helder te krijgen welke verwachtingen en wensen u heeft ten aanzien van een nieuwe partner.

ZORGVULDIG

Ik ga met zorg om met u en met uw wens een partner te vinden. Ik zal mijn indruk vertalen in een profiel dat uitnodigt tot kennismaken en doe dat op een zorgvuldige en integere wijze.

KOSTEN

Aan het interview bij u thuis, mits in Nederland, zijn geen kosten verbonden. Alleen wanneer u na het interview besluit met mij verder te gaan door het geven van een zoekopdracht bedraagt het starttarief €4,700,- inclusief BTW. Hiervoor stel ik een profiel op, schrijf en plaats advertenties, selecteer en interview kandidaten, maak persoonsbeschrijvingen, rapporteer aan u als opdrachtgever en regel de eerste ontmoeting(en). Advertentiekosten voor geselecteerde media worden apart aan u doorberekend op basis van kostprijs. Als er tussen u en één van de voorgestelde kandidaten een serieuze relatie of vriendschap ontstaat beschouw ik mijn opdracht als geslaagd en zal ik een additioneel bedrag van €8,200,- in rekening brengen, inclusief BTW. Hierbij vertrouw ik uitsluitend op uw oordeel of de relatie als succesvol beschouwd kan worden. 

Alle bedragen zijn gebaseerd op een reëel uurtarief en door mijn op maat gesneden aanpak en de aandacht die ik aan u en het zoekproces zal besteden is de kans van slagen hoog.

Futura Light is a much loved font inspired by elements of Bauhaus design. Ideal for headlines, banners, logos & more, it will make your words stand out.

.

DUUR VAN OPDRACHT

De gemiddelde inspanning voor een opdracht vergt gemiddeld 3 tot maximaal 9 maanden waarna de opdracht eindigt.

Mocht een opdracht binnen deze periode niet succesvol afgerond kunnen worden, dan kan de opdracht met wederzijdse goedkeuring worden verlengd. Hiervoor geldt een gereduceerd tarief.

TOT SLOT

U bent op zoek naar een levenspartner die werkelijk bij u past, die ene met wie u kunt en wilt onderzoeken wat u voor elkaar kunt betekenen om uw leven inhoudsvoller en plezieriger te maken.

Dit zoeken kost tijd en energie die u liever aan andere zaken besteedt wat u daarom bij iemand kunt neerleggen die hier ervaring mee heeft. Uw wens om een levenspartner te vinden is bij Heres consultancy in goede handen.

Mijn achtergrond en kennis vergroten de kans op een geslaagde match.

gelukigge relatie

Succes story

..

 *Mister C heeft inmiddels een relatie .

*Mister H is succesvol aan het daten .

*Mister P en mevr A hebben een relatie.

*Miss C is inmiddels getrouwd 

*Mister M is ook inmiddels getrouwd .

*En we kunnen doorgaan..

E book
bottom of page