top of page

Mind Body & Soul coaching

 Wil je wel eens verder kijken dan jouw grenzen en verdieping ervaren van kennis en kunde? Wil je weten wat jouw Kern kwaliteit is en hoe je die nog beter kunt ontwikkelen? Wil jij jezelf en jouw omgeving beter managen?

 

 

Dan ben je hier op het juiste  adres 

 en help ik je graag.

Allereerst heb ik 25 jaar ervaring in het coachen en trainen  van mensen op zakelijk en fysiek Nivea.

ik ben kynsiologe Nei therapeut/ Nac trainer en register therapeut lid van de lvng sinds 1997 

Werkwijze:
We gaan jouw doelstellingen transparant maken aan de hand van een analyse en interventie
. Tevens gaan we een check maken van jouw fysieke en emotionele weerbaarheid ofwel de vitaal scan.

Dat kan dus ook betekenen dat we jouw emotionele weerbaarheid jouw  toxinen in jouw lichaam testen en jouw Bio leeftijd.  Vervolgens krijgen wij door die uitslag inzicht waar we aan mogen werken.

 

Ik werk met je via verschillende invalshoeken via een tiental ontwikkelingsmodellen die resultaatgericht zijn. Ik leer je om dit proces met daadkracht compassie en humor te doorlopen. Tijdens de intake kijken we of het klikt en bekijken we de duur van het traject.Je begrijpt natuurlijk dat.....

een van de voorwaarden om te slagen  toch altijd wel de inspanning van de client is,

 

Nieuwe processen en werken met nieuwe patronen waaronder de emo-pincode vraagt inzet en daadkracht. Om het tot een natuurlijk proces te laten worden is zeker van belang dat jij ook jouw huiswerk doet. Het is natuurlijk wel zo dat ik tussen de coaching er voor je ben om je te steunen op fysiek en mentaal niveau.

Resultaat
Een van de voorwaarden om te slagen blijkt toch altijd wel de inspanning van de cliënt. Nieuwe processen en werken met nieuwe patronen waaronder de emo-pincode vraagt inzet en daadkracht. Om het tot een natuurlijk proces te laten worden is zeker van belang dat jij ook jouw huiswerk doet. Het is natuurlijk wel zo dat ik tussen de coaching er voor je ben om je te steunen op fysiek en mentaal niveau.

 

 

Resultaat: Meer plezier in je privé en in je werk en meer energie.

 

 

Door inzet expertise en tevens vitaal scan en de begeleiding op maat. Door de emo –pincode kun je autonoom met jouw uitdaging aan de slag. Je krijgt daardoor inzicht waarom bewust of onbewust saboteert. Daarna maken we een werkplan en een Emo Pincode-schema. In een consult vertellen we meer hierover. Onze methodiek werkt op maat en wordt toegesneden op jouw profiel. De emo-pincode is een techniek die zelfs een  kind ook kan gebruiken, wanneer en waar het maar wil.

Watt gaan we nog meer  doen?

 Uiteraard gaan we kijken naar jouw  bewuste en onbewuste blokkades


We gaan met je aan de slag door te kijken wat je voelt en denkt. Onze methode analyseert bewuste en onbewuste blokkades. We halen hiermee boven wat jou belemmert en we zetten dat samen om.

 

 Je gaat je weer goed voelen en je kunt alles uit jezelf halen wat nodig is om te slagen. De prestaties verbeteren, zowel op sociaal als op werkniveau. Alle vaardigheden en mogelijkheden die je in je hebt worden vrijgemaakt. The sky is the limit.

Kortom therapie en  coaching via een unieke aanpak via de Emo Pincode& NAC en complementaire geneeskunde, een concept dat zich al vele jaren heeft bewezen.

Bewustzijn en Onderbewustzijn – Ofwel jouw Body Mind Soul verbinding 
Veel cliënten zijn laaiend enthousiast omdat ze het zelf kunnen toepassen en ook resultaat voelen. Deze methodieken werken via jouw bewustzijn en onderbewustzijn. Jouw belemmerende patronen worden doorbroken, zodat jij de regie over jouw eigen leven terugkrijgt. Breng Body, Mind en Soul in balans!

 

 

Dit resulteert in meer energie, vitaliteit en werklust zowel privé als zakelijk. Vanuit een holistische visie help ik je lichaam en geest, verstand en gevoel in harmonie te brengen.

In veel gevallen is vergoeding door de ziektekostenverzekering mogelijk.
Bel of mail mij voor een afspraak of meer informatie!

Graag tot ziens! Katinka Heres

Een meisje dat naar een slingermodel kij
bottom of page