top of page

NLP Training blok 1 en jouw zingeving vakantie ineen Kaapverdie met de Kerst...beter kan het niet

Allereerst welkom op mijn BLog. De website is weer heerlijk voor de particulier, we hebben besloten om toch maar weer twee websites te maken. Heerlijk! Zo kan ik veel meer vertellen over spirituele zaken en meer info geven aangaande activiteiten die niet voor de zakelijke markt geschikt is. Wat gaan we doen in 2019. We hebben een fantastische week gehad in Kroatië en gaan nu. Van 20 tot en met de 28 December naar Kaapverdië. Voor een NLP intro cursus met een plus er zijn nog plaatsen over dus maar meld je snel aan! ( 1781 - excl btw) 2.255- incl btw..

Excusief vliegticket. ( inclusief deelname certificaat in verband belasting en scholing aftrek ) Heerlijk!

We gaan met elkaar oefenen aan kust in een heerlijke Villa op het eiland Sal in Kaapverdië. Ik geef daar een Training NLP met Spiritueel bewustzijn, op een prachtige locatie. Deze training gaat je meer inzicht en Tools geven. Deze Training is een training met een plus, daar we ook tijd krijgen tussen de trainingen, om van Kaapverdië te kunnen genieten. De titel van de training heet dan ook.. Transformeren kun je leren! Nlp &Spiritualiteit en jouw doel bereiken. Wat leer je bij de NLP introductie cursus? De interactie met jouw omgeving is de vorm waarmee jouw communicatie met jezelf tot uitdrukking komt. Maar dat gaat wel eens heel erg fout.. Wil jij dus op een luchtige, interactieve wijze kennismaken met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en daarmee het wonderbaarlijke spel ontdekken tussen het bewuste en onderbewuste brein? Dan is meegaan naar Sal in Kaapverdië een must!

Voor wie de kerst met zingeving wil starten is dit de kans om jouw kansen om jouw doelen te behalen vanuit jouw potentieel. Wat kun je mee nemen uit deze training en wat heb je hieraan? We gaan dit in deze cursus doen aan de hand van situaties uit de dagelijkse praktijk. Kortom een kompas voor jouw Leven. Resultaat? Dit ligt natuurlijk ook aan jouw inzet maar over het algemeen neem je het geleerde mee naar huis. Mentale rust, tijd en energie en inzicht en Tools In oktober volgt er een twee daags NLP Transformatie voor Managers /Trainingen in de Duinen. ( incl deelname certificaat in verband belasting scholing aftrek ) Deze training is een Must voor iedereen die veel met mensen te maken heeft en invloed wilt gaan uit oefenen op deze processen, deze training telt als scholing voor de belasting dus komt u zakelijk dan mag u dit als lscholing aftrekken Deze training vind plaats in Nederland aan de kust. Voor meer info klik je op Trainingen/ boeken en info op deze website.

345 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page