top of page

waarom een dieet niet blijvend helpt

Kijk en daar zit het hem nou in dat hoeft ook helemaal niet ..


“Ik heb er geen zin meer in het gaat mij toch niet lukken,

hier met die wijn hier met dat gebakje!!” En soms denk je barst allemaal maar” Ik stop met mijn dieet of dingen doen voor anderen omdat slank zijn de norm is. Waarom doe ik het eigenlijk? Tja ik hoor dat natuurlijk ook vaak ik stop met mijn dieet. Kijk en daar zit het hem nou in dat hoeft ook helemaal niet .. Ik was gister aan het peinzen voor een nieuwe masterclass, En zat lekker op een bankje te keuvelen met een vriend die heerlijk aan het vertellen was over zijn afslankplan en hij zei”” Je moet het over afslanken gaan hebben jij bent zelf het voorbeeld al jaren jij bent superslank en ook nog eens gezond. en je eet ook nog eens lekkere dingen en je drinkt ook een wijntje!

Nou ben ik naast alles ook totale afslank therapeut en dat weet hij. Ik werk met trajecten en ik ben vaak na vele dingen uitgeprobeerd te hebben de redding voor velen. Hij doet het goed en wil het eerst op eigen kracht doen, En ik hoop dat hij echt veel gewicht gaat verliezen met de kleine tips van mij. We weten natuurlijk wel dat we dat grote gebakje niet in 1 x op moeten eten, Of ons bord minder op moeten scheppen. Of 1 glas wijn of geen glas wijn moeten nemen. Maar waar ligt dat aan? Mensen zeggen vaak je ik voed mijn innerlijke kind. Maar dat is niet altijd de reden het kan ook echt een fysieke reden zijn of een jodium tekort of een dysbiose zijn. Maar iedereen is uniek waarom hij te veel eet of drinkt. En daar heb je gelukkig deskundige op maat werkende therapeuten voor waaronder ikzelf. Ik zei je al dat ik masker loos ben ik begrijp waar je vandaan komt hoor ik herken het. Mijn trigger is troost en dan is mijn gang naar mijn heerlijke glas witte wijn snel gemaakt. Maaaaar ik ga nooit over de streep ik die zelf getrokken heb. Dus niet de hele fles maar 1 of max twee glazen. In d coaching of het TST afslank plan kom je achter jouw listige emoties die je beschermen of overhalen om er wel overheen te gaan. Bij mijn coaching kom je er achter wat jij onbewust of bewust aan emoties weg eet. Wow en daar komt soms echt iets onder vandaan waar we dan echt even stil zijn en denken zit dat erachter. Tja dat hoorde dus ook bij het blijvend afslankplan. Buiten dat ik natuurlijk kijk waar jij gevoelig voor bent of welke metabolisme stoornis je hebt. Dat kan koolhydraten zijn afvalstoffen en echte allergie zijn. We gaan het hele scala af te veel om op te noemen. In de masterclass ga je je daar alles over vertellen. Ook welke vitamines aanjagers zijn van jouw metabolisme en geloof mij ik ben daar een expert in. Dus als je denkt het gaat mij niet lukken dan snap ik je hoor. Maar met dit gaat het je wel lukken. We halen lekker alle onbewuste saboteurs weg uit jouw systeem en die kun je elke dag via de emo pincode te lijf gaan. Yes elke emotie die jou tegenhoudt kun je sturen met NEI en NLP. Emotie vitaminen sport voeding en mind power werkt. Wil je nog voor de Masterclass een steuntje in de rug omdat je nieuwsgierig bent wat jouw probleem is om af te vallen. Ik heb al zoveel mensen gelukkig en gezond gemaakt dat gun jij jezelf toch ook? Klik dan op de link en vraag een ik wil weten hoe ik kan afvallen gesprek aan. Je hoeft het niet alleen te doen toch. Ik word vergoed door jouw verzekeraar, dus kom op met dat strakke mooie gezonde lijf Yes can!!

goed nieuws 13 augustus en 19 augustus is er een gratis masterclass blijvend afslanken.
wees er snel bij er is beperkt plek.

https://heresconsultancytopcoaching.webinargeek.com/blijvend-slank-2

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page